Advisering

 
Bent u benieuwd of uw onderneming al verkoopklaar is?

Begin vroegtijdig met het verkoop klaar maken van uw onderneming, de eventuele zwakke (en waardebepalende) punten kunnen in dit stadium nog omgebogen worden in sterke punten. De periode tussen het besluit om uw onderneming te verkopen en de daadwerkelijke overdracht kan lang en tijdrovend zijn, nog afgezien van de emotionele aspecten die hierbij komen kijken.
MFinity Bedrijfsovernames is u hierbij graag van dienst en neemt u de lastige onderdelen uit handen, zodat u kunt blijven ondernemen.

Bent u benieuwd of uw aankoop financierbaar is?

De financiering van MKB overnames bij banken is nog moeizaam en zal naar verwachting komende jaren moeizaam blijven door strengere regelgeving en focus op risico’s.
De kans op een succesvolle transactie wordt veelal bepaald door de financierbaarheid, de verkoper zal een hoger deel van de koopsom achter moeten laten in het bedrijf en/of alternatieve financieringsbronnen dienen worden aangewend (bank, private equity, crowd funding of een combinatie hiervan).

Of heeft u een ander bedrijfseconomisch advies nodig?

U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor een deeltraject of een specifieke opdracht, wij zijn u hier graag bij van dienst.

Geïnteresseerd geraakt?

Heeft u één van bovenstaande vragen of een andere vraag, dan bent u bij ons aan het goede adres.
Neem gerust contact op, de eerste gesprekken zijn vrijblijvend. Hierbij kunnen wij inventariseren wat uw wensen zijn en hoe wij u hierin van dienst kunnen zijn.